Начало Събития Концерт – спектакъл, поднесен от деца ще зареди патриотично Пловдив в навечерието на 3 март – Националния празник на България

Концерт – спектакъл, поднесен от деца ще зареди патриотично Пловдив в навечерието на 3 март – Националния празник на България

BAMBINI - PosterТази вечер 2 март от 19 ч. в ДК „Борис Христов” Вокална група „Бамбини“ ще зарадва своята публика, като събитието на сцената ще съчетае духа на патриотизма с едно съвсем ново звучене в изпълнението на утвърдени образци на българската възрожденска и родна песен.

Освен авторски произведения, концертната програма обхваща и познати на публиката песни, които обаче рядко могат да бъдат чути в съвременния музикален афиш.

Вокална група „Бамбини“ е музикална формация към Център за подкрепа и личностно развитие ОДК Пловдив. С множеството си награди и медийни изяви вокалната група се превръща в елитна формация, активно участваща в културния живот на Пловдив.

Ръководители на малките „бамбини“ са Снежана Донева и Димитър Донев.

Билети можете да закупите от всички каси на Ивентим – Билетния център пред общината, в Туристически-информационен център на пл. „Римски стадион“, каса на Античен театър, Дом на културата „Борис Христов“, комплекс С.И.Л.А. и др.

Цената е 10 лв.

3,907 total views, no views today