Начало Събития Концерт „Made by Heart“ на Крейг Бейли, Камелия Тодорова и Петър Салчев и Биг Бенда на БНР с диригент Антони Дончев

Концерт „Made by Heart“ на Крейг Бейли, Камелия Тодорова и Петър Салчев и Биг Бенда на БНР с диригент Антони Дончев

Poster7

На 8 декември 2019 г., неделя, в Дом на културата „Борис Христов“ Пловдив Биг Бендът на Българското национално радио с диригент Антони Дончев и звездните солисти Крейг Бейли, Камелия Тодорова и Петър Салчев ще представят проекта „Made by Heart“. Началото е в 19.30 часа.

Публиката ще чуе оригинална музика, написана и аранжирана от Крейг Бейли, дългогодишен водач и солист на Оркестъра на легендарния Рей Чарлс, както и музика от репертоара на Петър Салчев и Камелия Тодорова.

Спектакълът припомня някои от незабравимите образци на съвременната американска и световна култура, както и любими на публиката теми от съвременната българска популярна музика.

С характерния си тон и лиричен стил, саксофонистът Крейг Бейли се нарежда сред най-търсените музиканти в Ню Йорк. Работи с музиканти като: Mongo Santamaria, Art Blakey and The Jazz Messengers, George Coleman, Bernard Purdie, Ray Bryant, Ronnie Matthews, Chico O’Farrill, Hilton Ruiz, Al Grey, Benny Carter, Leon Thomas, Bill Hardman.

Проектът „Made by Heart“ се реализира от Сдружение за култура и образование „Милчо Левиев“ в партньорство с БНР, БНТ и с финансовата подкрепа на Община Пловдив.
Участници: Солисти – Петър Салчев Крейг Бейли и Камелия Тодорова
Биг Бенд на БНР – диригент Антони Дончев

Концертът ще бъде С ВХОД СВОБОДЕН, но за да бъде осигурен комфорт на публиката с осигурени седящи места, влизането ще става с хартиени покани с отбелязан ред и място.
Очаквайте подробности откъде могат да бъдат получени безплатните покани!

8,403 total views, no views today