Начало Младежки дейности Кралят на Зумбата води зрелищно щоу в Пловдив

Кралят на Зумбата води зрелищно щоу в Пловдив

Световноизвестният Херман Мело, популярен като кралят на Зумбата, пристигна на турне в България и води групови денс-фитнес тренировки по най-популярната в света програма на 13.07.2013 год. /събота/ в Цар Симеоновата градина. Над 2 000 души се включиха в тренировката, която продължи повече от 2 часа в големия басейн около Пеещите фонтани. Под звуците на ритмична музика и светлинно шоу, феновете на Зумба и зрителите, станаха част от зрелищното събитие, което съчета в себе си спорт, танци и изкуство.

В продължение на цяла седмица колумбиецът Херман Мело, инструктор, който работи с някои от най-известните поп звезди в света, ще продължи да танцува с почитатели на Зумба в най-големите български градове – Бургас, Варна и Русе.

Турнето Zumba® Fitness Tour with Hermann Melo ZES™ in Bulgariа е общодостъпно за всички, без ограничения във възрастта на участниците. Входът за желаещите да се включат или наблюдават тренировките, е безплатен.

Събитието в града под тепетата се реализира с подкрепата на Община Пловдив, дирекция „Спорт и младежки дейности“.

На  16 юли (вторник) турнето продължава в Бургас от 20:00 часа в зала „Младост“. Варна ще бъде домакин на 17 юли (сряда) от 19:00 в х-л „Вентура“ (кв. Аспарухово), На 18 юли (четвъртък) турнето Zumba® Fitness официално ще приключи с мероприятие в Русе от 19:30 часа в зала Дунав.

Промоционално видео за събитието с кадри от миналогодишното издание, могат да бъдат видяни на http://www.youtube.com/watch?v=Mw5znQfWLe0&feature=youtu.be

6,484 total views, no views today