Начало Актуално „Лято в Капана“ продължава с концерт под надслов „ДА на изкуството, НЕ на насилието!“

„Лято в Капана“ продължава с концерт под надслов „ДА на изкуството, НЕ на насилието!“

не на насилието!

Този петък – 13 август от 19.30 часа в Квартала на творческите индустрии – Капана ще се състои първото от поредицата събития под надслов „НЕ на насилието!“. Организатор е  уиски бар СандъкЪ – един от двигателите на музикалното лято в квартала. Събитието се осъществява с подкрепата на община Пловдив.

Мястото пред  СандъкЪ на ул. „Абаджийска“, една от най- приятните павирани улички в сърцето на Капана, ще се превърне в сцена на талантливи ученици от всички възрасти, изучаващи пеене с преподавател Ани Василева. Те ще предадат своите човешки послания чрез изкуството, изпълнявайки музика от различни жанрове.

Концертът носи името „ДА на изкуството, НЕ на насилието!“ и носи послание към всички хора, разказа Ани Василева, която допълни, че за прекрасното артистично, емоционално и цялостно пресъздаване на подготвените песни, заслуга има и актрисата Ваня Шекерова, с която учениците  имат удоволствието да работят за поредна година.

С настоящия концерт, децата и младежите ще създадат истински празник за публиката, но и ще заявят чрез музика своето желание да живеят в спокоен свят без насилие, в който с добра воля, чрез изкуство и чрез силата на езика и добрия пример, градим едно по-добро бъдеще.

 

1,760 total views, no views today