Начало Спорт Маратон “Себенадминаване“ ще се проведе на Гребната база

Маратон “Себенадминаване“ ще се проведе на Гребната база

Маратон и полумаратон “Себенадминаване“ ще се проведат за единадесети пореден път на Олимпийския гребен канал в Пловдив на 06 април (неделя) 2014 год. Традиционните за града под тепетата съревнования, които се организират от Шри Чинмой тим, с подкрепата на Община Пловдив, дирекция “Спорт и младежки дейности“, ще стартират точно в 09:00 часа.

Състезанията ще се проведат в две дистанции – маратон с дължина малко повече от 42 км. и полумаратон – 21 км. В тях могат да се включат мъже и жени в категориите – под 50 години, над 50 години и над 60 години. Задължително условие за участие в маратона е участниците да са навършили 18 год. Препоръчително е по-възрастните участници да предоставят бележка от личния си лекар, удостоверяваща, че са в добро здравно състояние.

Първите трима бегачи, класирали се в дадена дистанция и възрастова категория, ще бъдат наградени с купи и медали. Всеки участник ще получи диплома за пробяганото разстояние, а успешно завършилите маратона ще бъдат наградени с медал. Специалните награди ще бъдат изненада.

Записване за участие може да се направи на сайта на маратона: http://bg.srichinmoyraces.org/contact.

9,204 total views, no views today