Начало Актуално Международен музикален фестивал „Надмощие на духа”

Международен музикален фестивал „Надмощие на духа”

devin_76На 12 и 13 септември на Летен театър Бунарджика ще се проведе Международен музикален фестивал „Надмощие на духа”. Вход свободен. Фестивала е традиционен за фондация „Старт, и се провежда за осма поредна
година.

Участниците в него са хора с физически проблеми, които желаят да намерят своята интеграция чрез изразните средства на музиката. Фестивалът е  международен, с конкурсен характер, а участниците биват оценявани от професионално жури. Във фестивала взимат участие певци и инструменталисти, които не са ограничени жанрово.

Допуснатите до участие, биват селектирани предварително, като изпращат свой аудио запис, а комисия от доказани имена, определя кои да бъдат допуснати до участие. На сцената на летният театър в град Пловдив ще си дадат среща участници от Русия, и България.

Организаторите имат нужда от помощта на медиите, за да помогнат на талантливите хора с физически проблеми да devin_123намерят своето място в културния, и обществен живот на страната ни. Целта им е да се формира една различна обществена нагласа, като се покаже, че физическият проблем всъщност не е пречка за едно пълноценно съществуване и реализация.

Заповядайте на 12 и 13 септември в летния театър на град Пловдив, за да подкрепите талантливите участници в Международния музикален фестивал „Надмощие на духа“. Начало 19.00 часа.

7,523 total views, no views today