Начало Актуално Младежки център Пловдив стимулира младите към активност с нов конкурс

Младежки център Пловдив стимулира младите към активност с нов конкурс

Младежки инициативи

Младежки център Пловдив обяви нов етап от конкурса за младежки инициативи, стартирал миналата година. Чрез него младежите от Пловдив и региона ще бъдат подпомогнати да осъществят идеи и организират събития и инициативи с обществена и социална значимост. От началото на конкурса са реализирани пет проекта, предстоят още идните месеци.

Темата на конкурса за настоящия етап е „Есенни събития на открито“. Те могат да бъдат фестивали, творчески работилници, изложби, музикални и спортни събития и други. Конкурсът е насочен към физически лица от 15 до 29 г. от гр. Пловдив и населените места в региона, като те могат да бъдат самостоятелни участници или организирани единствено неформално като група или в клубове и съвети. Не се допускат за участие юридически лица, НПО, детски градини, училища, университети и други образователни и общински структури. Процедурата по кандидатстване и оценяване можете да намерите на: http://youthcentre.plovdiv.bg/bg , а срокът е до 10 октомври 2021 г.

Одобрените предложения ще бъдат финансирани по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г

1,770 total views, no views today