Начало Събития „Моето сърце е съпричастно…а твоето?“ – една благотворителна инициатива за хората със сърца

„Моето сърце е съпричастно…а твоето?“ – една благотворителна инициатива за хората със сърца

snimka scroller

Спортната инициатива за малки и големи в подкрепа на местна социална кауза под мотото „Моето сърце е съпричастно” ще се проведе за четвърта поредна година на 15-ти май (неделя) от 10:00 до 13:00 часа на Гребната база (фонтана зад трибуните) в град Пловдив. Събитието е част от интернационална инициатива, стартирала през 2011 г. в гр. Кьолн, Германия, и обиколила няколко държави и градове в България. Идеята е на българката Ангелина Маркова, която решава в малкото си свободно време и забързано ежедневие да се захване с едно добро дело – да направи сърцата на повече хора съпричастни.

Мероприятието се провежда под формата на спортен празник, обичащи активния начин на живот, и едновременно с  това в гр. Пловдив придобива характер на забавление за цялото семейство.

Точно в 10 ч. програмата ще започне с танци, водени от Диана Моландър, след което продължаважме с 5 км бягане, чийто старт е зад трибуните на гребната база. Мероприятието ще е съпътствано от sводещ, а за най-малките ще има игри с аниматор и фокусник. Напълно безплатно може да се включи всеки, а тези които подкрепят каузата ще получат специално изработено сърце – лепенка в знак на своята съпричастност. Очакват ги – още изненади от нашите спонсори, много музика и веселие.

 Организатори в Пловдив са Община Пловдив  съвместно с Ангелина Маркова, Веселина Михайловска, Ценка Прейс, Донка Гъдева и Асоциацията на студентите по медицина. Спонсори на събитието са : „Дека Трейд“ ООД, гр. Пловдив и Национална медиа за външна реклама „Кривицки и Сие и Данс Спорт.

 Допълнителна информация и снимки от предишните години може да откриете на фейсбук страницата на събитието: https://www.facebook.com/whataboutyourheart. Очакваме ви!

11,653 total views, no views today