Начало Актуално Национален фонд „Култура“ организира информационен ден по Плана за възстановяване и устойчивост

Национален фонд „Култура“ организира информационен ден по Плана за възстановяване и устойчивост

Дом на културата

05.12.2023

Национален фонд „Култура“ организира информационен ден по Плана за възстановяване и устойчивост. Срещата със сектор „Култура“ ще се проведе на 06.12.2023 г. от 14:00 часа в Голяма конферентна зала на Дома на културата „Борис Христов“ – Пловдив, ул. Гладстон № 15.

Предмет на разговора ще бъдат отворените за обществено обсъждане Грантови схеми  „Български продукции от сектора на КТИ в платформите на отворените пазари на ЕС“ и „Създаване на български продукции и копродукции в сектора на КТИ“.

Можете да се запознаете с Условията за кандидастване и изпълнение в ИСУН 2020 или ако последвате линка: https://eumis2020.government.bg/bg/s/Procedure/PublicDiscussion

Също така ще бъдат презентирани и предстоящите Грантови схеми „Представяне пред българска публика на съвременни европейски продукции от сектора на КТИ“ и „Представяне на българска публика на съвременни български продукции от сектора на КТИ“.

 

Желаещите да участват трябва да заявят присъствието си като попълнят формата за участие – ТУК. Предварителната регистрация е задължителна!

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSekGHVuivggG8jMRMw_IQnXAqI8LQOySa5CFgCDsOb6S7fOlA/viewform?pli=1

 

Екипът на НФК

2,398 total views, no views today