Начало Пловдив днес Отличие за кмета Иван Тотев от Националната асоциация на секретарите на общините

Отличие за кмета Иван Тотев от Националната асоциация на секретарите на общините

naso

Председателят на Националната асоциация на секретарите на общини в Република България /НАСО РБ/  София Янчева връчи отличието на организацията – позлатена значка, на кмета на Пловдив инж. Иван Тотев   и на кмета на Димитровград Иво Димов, който е зам.-председател на Националното сдружение на общините.

Отличието им бе присъдено заради подкрепата и доброто сътрудничество с Асоциацията. Това стана по време на официалното откриване на ХХІV Общо събрание на НАСО РБ, което се провежда в Пловдив.

„От името на Управителния съвет искрено Ви благодаря за Вашето отношение. Като втора по големина община в България давате пример колко е важна ролята на секретаря в община в Република България“, подчерта София Янчева.

От свое име кметът на Пловдив инж. Иван Тотев приветства работата на Националната асоциация на секретарите на общини. „Когато говорим за управлението трябва да знаем, че зад политическото ръководство е много важно да стоят хора, които могат да изпълняват идеите и да ги обличат във форма, в която те да се случат“, заяви той. Инж. Тотев подчерта, че тяхна е отговорността по въпросите, свързани с експертността, обучението, въвеждането на новите стандарти на работа в администрацията, предложенията за законопроекти и законови промени. „Тези срещи са много важни за изграждането на партньорски отношения между общините“, заяви кметът на Пловдив и пожела ползотворна работа на форума.

5,814 total views, no views today