Начало Актуално Отново „ЗАЕДНО 2020“ с ансамбъл „Тракия“ – Пловдив през август

Отново „ЗАЕДНО 2020“ с ансамбъл „Тракия“ – Пловдив през август

trakia 3

Една от емблемите на град Пловдив ще се качи на Античния театър, заедно с ансамбъл „Странджа“ – Бургас

Фолклорен ансамбъл „Тракия“ – Пловдив кани жителите и гостите на града на един вълнуващ концерт-спектакъл под мотото „ЗАЕДНО 2020“. Събитието ще се състои на 10 август, понеделник, от 20:00 часа на Античен театър - Пловдив. Заедно с тях на една сцена ще се качат и артистите от ансамбъл „Странджа“ – Бургас. Само преди седмица концерт-спектакълът с участието на двата ансамбъла беше посрещнат с огромен интерес и бурни аплодисменти на сцената на бургаския Летен театър.

Въпреки, че по-рано бе взето решение за отмяна на събитието в Пловдив поради епидемичната обстановка, артистите отново отправят покана към своята прекрасна публика да се присъедини към тях. С този концерт „Тракия“ и „Странджа“ искат да зарадват всички почитатели на фолклорното ансамблово изкуство.

На сцената на Античен театър отново ще видим и чуем мелодии, песни и танци отвъд традициите на българския фолклор, умело вплетени в дълбоките корени и пъстротата на всички етнографски области.

Екипът на ФА „Тракия“ се извинява и благодари за разбирането на разколебаните зрители след предишното съобщение за отмяна на концерта.

Билети за концерт-спектакъла на 10-и август се продават в Билетен център пред Община Пловдив и на място на адреса на ансамбъла – ул. „Даме Груев“ 1

Очакваме Ви ЗАЕДНО в Пловдив!

3,983 total views, no views today