Начало Актуално От 20 септември – регулировчици от Пътна полиция ще насочват трафика по бул. Христо Ботев до Денталния факултет

От 20 септември – регулировчици от Пътна полиция ще насочват трафика по бул. Христо Ботев до Денталния факултет

регулировчици_кръстовище Дентален факултет (3) регулировчици_кръстовище Дентален факултет (4)

От 20 септември, понеделник, служители на сектор „Пътна полиция“ към ОД на МВР ще регулират движението на автомобили във всички посоки на кръстовището на бул. „Христо Ботев“ и ул. „Любен Каравелов“. Това ще се случва в пиковите часове в диапазона от 7:30 до 9:30 часа сутринта и от 16:30 до 18:30 следобед. Причината са строително-ремонтните дейности, които се извършват там във връзка с подмяната на подземната ВиК инфраструктура в района на Централна гара до Коматевския възел.

Допълнително служители на ОП „Общинска охрана“ ще съдействат на хората за по-сигурно и безопасно преминаване на пешеходния светофар до бензиностанцията преди отбивката за Младежкия хълм.

Община Пловдив призовава шофьорите да бъдат изключително внимателни и да спазват указанията на служителите на МВР, като за да се избегнат задръстванията, най-добре е да избират обходен маршрут – през надлез Родопи.

1,925 total views, no views today