Начало Актуално Певецът Стефан Илчев сбъдна мечтата си за национално турне, подготвя грандиозен концерт в Пловдив през септември

Певецът Стефан Илчев сбъдна мечтата си за национално турне, подготвя грандиозен концерт в Пловдив през септември

Стефан Илчев Пловдив

27.07.2023 

Истински музикален празник очаква почитателите на певеца Стефан Илчев в град Пловдив. Спектакълът ще се състои на 17 септември 2023г. (неделя) на сцената на Античния театър с начало 21:00 часа.

Талантливият изпълнител, който предизвика фурор с първите си четири концерта в Бургас, Варна, Велико Търново и Стара Загора, ще представи пред публиката в Пловдив някои от най-обичаните български хитове, като и авторски песни, спечелили много признания и награди.

Специални гости на Стефан Илчев ще бъдат обичаните пловдивчани братя Аргирови, както и талантливата певица Нора Караиванова.

Музикантът, който от известно време твори извън България, се завърна в страната, за да изнесе поредица от концерти в големите областни градове. Турнето носи името „Камино“.

Български музикант, певец, продуцент и артист, Стефан Илчев е носител на няколко музикални награди от местни и международни музикални конкурси. Завършва оперно пеене в Националната музикална академия, участва в оперни постановки като Тамино във „Вълшебната флейта” от В. А. Моцарт и др. Победител в седмия сезон на телевизионното шоу „Като две капки вода”. Три сингъла, оглавили №1 в класацията на БГ радио – “Любовта”, “Далеч от страха” и “Игра”. Топ сингли в класациите на iTunes България с “Любовта” , “Далеч от страха” , “Всичко за теб” и др.

На концерта в Пловдив, Стефан Илчев ще направи премиера пред публиката и на първата си италианска песен, която вече се излъчва по радиостанциите в Италия. Зрителите ще се насладят на едно изключително музикално преживяване достигнало световните музикални стандарти, съчетание от невероятни звук, светлина и изключителния глас на Стефан Илчев.

Билети за концерта се продават в билетен център пред Община Пловдив, каса на Античния театър (вход от страната на АМТИИ) и касата на Туристическия информационен център на Римския стадион, в мрежите на Eventim и EasyPay, на https://stefanilchev.com/ и онлайн.

2,256 total views, no views today