Начало Актуално ПЛОВДИВ ОБИЧА СВОИТЕ СТУДЕНТИ! Концерт на 100 кила, Криско и Лора Караджова

ПЛОВДИВ ОБИЧА СВОИТЕ СТУДЕНТИ! Концерт на 100 кила, Криско и Лора Караджова

08.12. 2012 /събота/
Площад „Ст. Стамболов“ от 17.00ч

Oбщина Пловдив и общинска фондация „Пловдив 2019“ организират Студентския празник 8-и декември с безплатен концерт за всички настоящи, бъдещи и бивши пловдивски студенти.
Шоуто започва от 17 ч. на откритата сцена на площада пред общината и в него ще участват Лора Караджова, хип-хоп звездата Сто Кила и популярният млад изпълнител Криско.
Концертът е с мотото „Пловдив обича своите студенти“, но на него са поканени и всички ученици и всички пловдивчани, на които им се празнува с любимите им звезди. Събитието е и в подкрепа на пловдивската кандидатура за Европейска столица на културата 2019. От общината и фондацията благодарят на студентските съвети към пловдивските ВУЗ-ове, които бяха наши партньори при организацията на събитието. Признателни сме на висшите училища в града, които подкрепиха каузата „Пловдив 2019“ и заявиха готовност да работят по бъдещи проекти в полза на пловдивската кандидатура за ЕСК.
В аванс с обич и грижа честитим на нашите студенти празника 8-и декември и още веднъж ги каним на техния празник от 17 ч. на откритата сцена на площада пред общината, като им желаем да прекарат една незабравима вечер, да получат успешна реализация и разбира се да останат и да обичат Пловдив, защото и Пловдив обича своите студенти!

7,356 total views, no views today