Начало Пловдив днес Пловдив празнува Нова година с рок концерт на Йорн Ланде и група „Кикимора”

Пловдив празнува Нова година с рок концерт на Йорн Ланде и група „Кикимора”

rock_conev_totev_kocev

„Акцентът в Новогодишната програма на Община Пловдив е рок концерт на Йорн Ланде и групата на Николо Коцев „Кикимора”, това обяви кметът на Община Пловдив Иван Тотев, заедно с кмета на Каварна Цонко Цонев (2003-2015) и самият Николо Коцев.

Площад Централен” ще е мястото, където пловдивчани и гости ще могат да се веселят и празнуват.

През целия ден на 31 декември са предвидени много събития в различни места в града, които да привлекат широк кръг от хора.

„Рокаджии от всички краища, обединявайте се в Пловдив”, за това призова Цонко Цонев. „Концертът ще се случи благодарение на Пловдив, това ще е незабравимо събитие. Мисля, че Пловдив ще стане един любим град на рокаджиите”, допълни още той.

Николо Коцев обясни, че концертът ще бъде открит около 22.00 часа от група „Кикимора“. Те ще включат в репертоара си Дийп Пърпъл (Deep Purple), Рейнбоу (Rainbow), Блек Сабат (Black Sabbath), Ей си Ди си (AC/DC), Уайтснейк (Whitesnake) и други. Йорн Ланде ще се качи на сцената към 23.00 часа и ще свири до към 12 без 10. След посрещането на 2016 година ансамбъл „Тракия“ ще поведат традиционното българско право хоро.

Останалите участници в програмата ще бъдат обявени скоро, анонсираха от Община Пловдив.

10,316 total views, no views today