Начало Младежки дейности Повече от 300 младежи взеха участие в тазгодишния Кариерен форум „Job fair“ Пловдив

Повече от 300 младежи взеха участие в тазгодишния Кариерен форум „Job fair“ Пловдив

Повече от 300 младежи взеха участие в тазгодишния Кариерен форум „Job fair“ Пловдив, който се проведе в Аграрен университет Пловдив на 07.11.2014 год. За трета поредна година организаторите от Младежко сдружение за мир и развитие на Балканите предоставиха възможност за диалог и работа между младежите, публичните институции и гражданския сектор.

В рамките на кариерния форум се проведе и обучение в три модула. То бе с продължителност 2 часа и 30 мин и имаше за цел да даде практическа насоченост на участниците в него чрез работа по реални фирмени казуси. Решенията на казусите бяха проверени и оценени от управители и мениджъри на 20 фирми от Пловдив и областта.

Кариерен форум „Job fair“ Пловдив се провежда от 2012 год. до момента и е иницииран от Община Пловдив и Младежко сдружение за мир и развитие на Балканите. Екипът на кариерен форум Пловдив се стреми да подобри ефективността на взаимоотношенията между млади квалифицирани, търсещи работа и предлагащи работа на пазара на труда. Форумът цели да развие партньорска мрежа от организации, които активно да участват в процесите на реализиране на пазара на труда на младите и повишаване на младежката заетост.

7,604 total views, no views today