Начало Актуално Покана от Ресурсен център за деца със специални образователни потребности

Покана от Ресурсен център за деца със специални образователни потребности

1  6

ПОКАНА

Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование РЦПППО е специализирано обслужващо звено на Министерство на образованието и науката, което има задачата да спомага за изпълнение на държавната политика за приобщаващо образование на територията на област Пловдив. Сградата се намира на адрес ул. Прохлада № 1.

Основната задача на екипа от водещи специалисти и ресурсни учители е приобщаването на децата със специални образователни потребности и реализирането им на правото на качествено обучение, достъпност и подкрепа при учене и игра.

Паралелно с това,  РЦПППО се стреми да  реализира  добри практики, които да се възпроизвеждат и прилагат в максимална степен при изграждане на приобщаваща среда в детските градини и училищата.

В тази връзка, колективът на Центъра кани родители, медии и приятели на 22.12.2020 г. от 11.00 ч., когато всички ЗАЕДНО ще открием нова детска площадка, съоръжения и реновирани терапевтични кабинети за деца със специални образователни потребности, реализирането,  на които е изцяло със собствени сили от икономии в бюджета.

В случай на въпроси – тел. 032 260 152 д-р Катя Стоилова – директор на РЦПППО

3  4  7

5,686 total views, no views today