Начало Актуално Предупреждават шофьорите да карат внимателно по маршрута на благотворително мотошествие

Предупреждават шофьорите да карат внимателно по маршрута на благотворително мотошествие

koledno_motoshestvie

23.12.2021

С повишено внимание да се движат шофьори и пешеходци, преминаващи по маршрута на коледното благотворително мотошествие под наслов „Отвори сърцето си, дари усмивка“. За това предупреждават от ОП „Организация и контрол на транспорта“.

Събитието в подкрепа на деца в неравностойно положение ще се състои на 25 декември (събота) от 12:00 до 14:30 ч., като движението на моторни превозни средства, включително и на автобусите по линиите на градския транспорт, няма да бъде спирано.

Участниците в мотошествието ще тръгнат от бензиностанция „Газпром“ на ул. „Кукленско шосе“ и ще продължат, както следва: обратен завой на кръговото кръстовище с околовръстното шосе, ул. „Кукленско шосе“, бул. „Санкт Петербург“, наляво по ул. „Лев Толстой“, надясно по ул. „Славянска“, спиране през КСУ (Комплекс за социални услуги) „Св. св. Константин и Елена“, наляво по ул. „Богомил“, надясно по бул. „Източен“, наляво по бул. „Марица-юг“, спиране пред КСУ „Олга Скобелева“ – бул. „Марица“ 142, направо по бул. „Марица-юг“, наляво по ул. „Хъшовска“, наляво по ул. „Асен Златаров“, спиране пред КСУ „Княгиня Мария Луиза“ – ул. „Асен Златаров“ 29, надясно по ул. „Никола Войводов“, надясно по бул. „Шести септември“, наляво по бул. „Цар Борис III Обединител“, надясно по бул. „Христо Ботев“, ул. „Коматевско шосе“, наляво по бул. „Никола Вапцаров“, наляво по ул. „Пере Тошев“, надясно по ул. „Кичево“, спиране пред КСУ – ул. „Генерал Тотлебен“ 22, където коледното благотворителното мотошествие ще приключи.

3,191 total views, no views today