Начало Актуално „Рудин“ ООД единствена бе допусната до отваряне на ценовата оферта за стадион „Локомотив“

„Рудин“ ООД единствена бе допусната до отваряне на ценовата оферта за стадион „Локомотив“

T.Todorov

Само фирма „Рудин“ ООД бе поканена да предостави декриптиращ ключ за ценовата си оферта по поръчката за „Проектиране и изпълнение на строителство, част от Общинската спортна инфраструктура – Стадион „Локомотив“ – град Пловдив“.

„Техническото предложение на тази фирма единствено отговаря на всички изисквания, залегнали в поръчката и събира 50 точки от 60 възможни. Другите трима участници – „ГБС Пловдив“ АД, „Артстрой“ ООД и „Спортклуб Лаута“ ДЗЗД, отпаднаха на етап представяне на техническо предложение“, коментира шефът на дирекция „Обществени поръчки“ към Община Пловдив Тодор Тодоров.

„Спортклуб Лаута“ ДЗЗД не е представило документ, доказващ съответствие с изискванията за лично състояние и критерий за подбор, а техническите предложения на другите двама участници не отговарят на изискванията на възложителя.

Цената, която са посочили от „Рудин“ ООД за строителните работи на стадион „Локомотив“, е 9 986 846, 65 лева без ДДС.До няколко дни предстои комисията по избор на изпълнител да се запознае детайлно с финансовата оферта на „Рудин“ ООД и ако няма забележки, да даде възложителя да излезе с решение, след което започва да тече десетдневния срок за обжалване.

6,866 total views, no views today