Начало Пловдив днес Руслан Мъйнов представя любими руски песни на Античния театър в Пловдив

Руслан Мъйнов представя любими руски песни на Античния театър в Пловдив

Ruslan Majnov

Руслан Мъйнов се завръща в Пловдив на 10-ти септември 2020 г. от 20:00 часа на Античен театър – точно една година след последния си концерт под тепетата, за да зарадва хилядите почитатели на неостаряващите мелодии. Заедно с музикантите на Плевенска филхармония обичаният актьор ще изпълни някои от най-големите хитове на руската филмова музика и цигански романси в нови аранжименти.

В двучасовата забавна програма са включени: произведения, добили световна популярност – „Очи чeрные”, „От зари до зари”, „Нане цоха”, „Андрю вердан”, „Парамела”, и др. , песни от филми на голямото руско кино – „Диамантената ръка”, „Кавказка пленница”, „Тримата мускетари”, както и военните песни „Смуглянка”, „Ваше благородие” и др.

Безупречният професионализъм и харизмата на актьора-певец Руслан Мъйнов в комбинация с таланта на плевенските музиканти, пианиста и аранжор Георги Милтиядов и неуморния диригент Левон Манукян, са гаранция за незабравимо преживяване и неподправени емоции за всички зрители.

„Душата пее и танцува!“ – описват преживяването от концерта организаторите му от Плевенска филхармония и добавят – „Заповядайте да пеем и да се забавляваме заедно!“.

Билети за концерта се продават в търговската мрежа на ИВЕНТИМ (бензиностанции ОМВ, Техномаркет ), Билетен център пред Община Пловдив и билетната каса в Домa на културата. Онлайн на www.eventim.bg.

3,435 total views, no views today