Начало Младежки дейности Сантра и Кристо ще пеят за пловдивските младежи на 12-ти август

Сантра и Кристо ще пеят за пловдивските младежи на 12-ти август

9За осма поредна година в град Пловдив ще бъде отбелязан Международния ден на младежта – 12-ти август. Всички посетители ще станат свидетели на редица атрактивни игри, предизвикателства и забавления.

Инициативите по случай деня на младежта ще се проведат на 12.08.2015 г. /сряда/ на пл. „Стефан Стамболов“ от 18:00 до 21:00 часа. Празничната програма ще започне със забавни, логически и спортни предизвикателства, в които ще имат възможност да се включат предварително избрани 8 отбора с по 5 участника – представители на младежки организации и формации от града. Най-добрите ще бъдат отличени с купи, грамоти и подаръци. Програмата предвижда още и масови игри с всички гости.

Кулминацията на празника ще бъде атрактивен концерт на Сантра и Кристо на площада, които е с начален час 19:30 часа. На него са поканени всички жители и гости на град Пловдив.

Специални гости ще бъдат и младежи от различни социални институции в града.

Организатори на инициативите по случай международния ден на младежта са Община Пловдив – дирекция „Спорт и младежки дейности“, Областен информационнен център – Пловдив, Младежки информационно-консултантски център-Пловдив /МИКЦ/, домакинстван от Фондация НАРД.

За информация и контакти:

МИКЦ Пловдив – Вера Кирилова 0895 718 309

9,303 total views, no views today