Начало Актуално Стартира приемът на номинации на педагози за Почетната значка на град Пловдив

Стартира приемът на номинации на педагози за Почетната значка на град Пловдив

Почетна значка на град ПловдивОбщина Пловдив стартира за поредна година процедура по удостояване с Почетна значка на град Пловдив на директори, учители и други педагогически специалисти от общински и държавни детски градини, училища и ЦПЛР, както и за награждаване с грамота и парична награда на млади учители и други педагогически специалисти от общински и държавни детски градини, училища и ЦПЛР.

В тази връзка са утвърдени „Правила за награждаване на учители, директори и други педагогически специалисти в системата на предучилищното и училищното образование по случай 1 ноември – Ден на народните будители“ от Кмета на Община Пловдив. Съгласно тях всички образователни институции, работодателски организации и други юридически лица в сферата на образованието могат да правят до едно предложение за удостояване с Почетна значка на град Пловдив на директор от всички общински и държавни институции в сферата на предучилищното и училищното образование на територията на Община Пловдив.

Предложенията за директори, придружени с попълнено Приложение № 1 (Анкетна карта за номиниране на директори на общински и държавни детски градини, училища и ЦПЛР) и копие от документите, удостоверяващи фактите по посочените критерии в анкетната карта, се изпращат в отдел „Образование и бизнес развитие“, ул. „Цариброд“ № 1, ет. 3 – в срок не по-късно от 01.10.2020 г.

Приложения:

1. „Правила за награждаване на учители, директори и други педагогически специалисти в системата на предучилищното и училищното образование по случай 1 ноември – Ден на народните будители“

2. Анкетна карта – предложение за номиниране на директори на общински и държавни детски градини, училища и ЦПЛР за удостояване с Почетна значка на град Пловдив (Приложение № 1)

Цялата информация за конкурса можете да откриете тук.

5,084 total views, no views today