Начало Събития С шествие на 10.04.2016 г. откриват велосезона в Пловдив. Присъединете се!

С шествие на 10.04.2016 г. откриват велосезона в Пловдив. Присъединете се!

poster_velo

Община Пловдив, велосипеди Sprint и Дарик Радио Ви канят да се включите в откриването на велосезона и кампания „Аз карам велосипед, последвай ме!” 2016, на 10 април, с велошествие по улиците на град Пловдив.

Заповядайте в 10:30 часа на площад „Съединение”, за да получите своя стартов номер и фланелка „Аз карам велосипед, последвай ме!”. Стартът на велошествието ще бъде даден в 11 часа, на бул.Марица-Юг с пресечката на ул. „Стефка Николова“ и ще премине по следния маршрут: по продължението на бул. „Марица-юг” – до Гребен канал Пловдив /влизане откъм хангарите/ – цяла обиколка на Гребен канал Пловдив – финал: паркинга зад административната сграда на Община Пловдив на Гребна база /Кулата/.

След велошествието ще има много добро настроение, игри с изненади и томбола с награди.

Ето и програмата за 10.04.2016 г.:
11:00 – Старт на велошествието с маршрут: бул. „Марица-Юг” с пресечката на ул. „Стефка Николова“ – по продължение на бул. „Марица-юг” – до Гребен канал Пловдив /влизане откъм хангарите/ – цяла обиколка на Гребен канал Пловдив – финал: паркинга зад административната сграда на Община Пловдив на Гребна база /Кулата/
12:00- 14:00 – Музикална програма, томбола с много награди за участниците във велошествието и атракциони.

12,626 total views, no views today