Начало Актуално Хилда Казасян, Васил Петров и Теодосий Спасов пеят най-известните парчета от световното кино в Пловдив

Хилда Казасян, Васил Петров и Теодосий Спасов пеят най-известните парчета от световното кино в Пловдив

768x576

29.06.2022

След огромния успех на програмата „Да послушаме кино“, включваща едни от най-популярните теми от български филми, която препълни големите сцени в България в 38 града и грабна приза „Кристална лира“ за върхови постижения в областта на българското музикално изкуство, екипът реши да продължи своето музикално пътешествие с музика от световното кино.

Плевенска филхармония, Хилда Казасян, Васил Петров и Теодосий Спасов ще представят „Светът на киното в музика“ в Пловдив на 30 юни 2022 г. от 21 часа на Летен Театър Бунарджика.

Концерт-спектакъл, който ни отваря вход към една друга реалност. Концертът включва избрани филмови парчета от обичани и знакови филми, с изцяло нов аранжимент и интерпретирани от магическите им гласове. Зрителите ще се насладят на незабравимите мелодии от „Имало едно време в Америка“, „Кръстникът“, „Убий Бил“, „Кабаре“, „Флашданс“, „Хубава жена“, филмите на Чарли Чаплин („Модерни времена“) и много други.

На сцената освен Плевенска филхармония под диригентството на Борислав Йоцов и солистите Хилда Казасян, Теодосий Спасов и Васил Петров ще се качат и едни от най-добрите джазови музиканти в България – Живко Петров, Христо Йоцов, Димитър Карамфилов, Михаил Йосифов. За още по-силно въздействие е подготвена мултимедия от топ фотографа Васил Къркеланов, а новите аранжименти са на  Христо Йоцов.

Билети се продават в мрежата на Ивентим, каса МаскАрт в Дом на културата, онлайн на eventim.bg и grabo.bg.

1,590 total views, no views today