Начало Актуално Хор „Детска китка“ кани на Заключителен концерт за сезона и изпращане на три абитуриентки

Хор „Детска китка“ кани на Заключителен концерт за сезона и изпращане на три абитуриентки

Proleten-Zakliuchitelen_DK_poster_2022-2023_2 (2)

27.06.2023

Заключителният концерт на хор „Детска китка“ към ЦПЛР ОДК-Пловдив, с който ще се отбележи края на творчески сезон 2022-2023 г. ще се състои  на 28.06.2023 г. (сряда), от 20.30 ч., Двора на Техническия университет Пловдив.

Шейсетте момичета, техните ръководители и публиката ще изпратят официално в последен концерт абитуриентките Елора Петрова, Илияна Баткова и Христина Колева.

В програмата може да чуете изпълнения на песни от композиторите Александър Текелиев, Атанас Илиев, Георги Андреев, Петко Стайнов, Пламен Арабов, Джей Алтхаус, Имаджин Драгънс, Кърби Шоу, Франко Принсло, Ула Яйло и Феодосий Рубцов.

Джулия Узунова ще включи публиката интерактивно в празника на певиците от хор „Детска китка“.  Ще бъде топло, емоционално и по юнски приятно.

По традиция, с песни и мили спомени, официално ще изпратим нашите три абитуриентки. За Елора, Илияна и Христина дойде време за раздяла. И трите посветиха голяма част от своя съзнателен живот на хоровото пеене, общуването и изучаването на правилата при ансамблово музициране. Една от най-големите привилегии за нас, техните ръководители, е да станем свидетели на израстването им, да градим камък по камък стълбата към тяхната увереност, познание и опознаване на света през изкуството. Скъпи момичета, бъдете здрави. Следвайте мечтите си и не забравяйте, че вашите личности са най-ценния актив на нашето общество“, сподели Яна Делирадева диригент на Хора.

Заключителният концерт на хор „Детска китка“ е с вход свободен!

1,984 total views, no views today