Начало Пловдив днес Частична забрана за продажбата на алкохол за футболното дерби

Частична забрана за продажбата на алкохол за футболното дерби

Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев издаде заповед във връзка с провеждането на футболното дерби на стадион „Локомотив“ между отборите на „Локомотив“ и „Ботев“, с която се забранява продажбата на алкохолни и спиртни напитки на 4-ти ноември 2012 година от 12.30 часа до 18.30 часа в района, заключен между булевардите „Освобождение“, „Цариградско шосе“, „Княгиня Мария Луиза“, „Цар Борис III Обединител“ и „Найчо Цанов“.

Настоящата заповед е сведена до знанието на кметовете на районите „Централен“, „Тракия“ и „Източен“, а контролът по изпълнението й ще бъде осъществяван от Пловдивския общински инспекторат и „Охранителна полиция“.

Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев апелира феновете на двата отбора да запазят толерантно отношение към противниковите отбор и агитка, да подкрепят любимците си без да употребяват потенциално опасни за футболистите и публиката средства и със всички сили да помогнат за един истински футболен празник на стадиона и извън него. От три години чакаме това дерби, положихме много усилия то да се играе в почивен ден, нека да не допуснем мач № 1 на България да бъде опорочен и заедно да преживеем този вълнуващ празник, заяви още кметът на Пловдив инж. Иван Тотев.

6,569 total views, no views today