Начало Пловдив днес Кметът Иван Тотев откри международна младежка бизнес конференция

Кметът Иван Тотев откри международна младежка бизнес конференция

mladejki forum3

„Където има млади хора в екипа, нещата се получават, тъй като тяхното мислене е иновативно, гъвкаво, те са възприемчиви и прозорливи. Община Пловдив има много млади хора в екипа си и ние сме пример  за това как иновативното мислене може да бъде приложено и в едно градско управление. Радваме се на добри резултати и то в рамките на кратки срокове, каквито са последните 5-6 години на управление“, с тези думи кметът на Община Пловдив инж. Иван Тотев приветства участници в младежката бизнес конференция, която се провежда от 9 до 11 септември в града. „Бизнес под тепетата: Развитие, иновации, маркетинг“ е темата, която разискват 250 участници.

Националната конференция е най-мащабното и дългоочаквано събитие за организаторите от JCI. Срещата се провежда с водещи български предприемачи и международни лектори, които да споделят своите знания и опит под формата на  обучения, нетуъркинг с членовете на JCI Plovdiv, JCI Varna, JCI Sofia и JCI Svishtov. Компании като Sensata, Coolbox, 60K, Superhosting и други представиха своите основни линии и направления за бизнес развитие. Те споделиха, че са избрали Пловдив като място, където да разширят своята професионална дейност, заради добрата икономическата обстановка. Разбира се и заради многото млади хора, които идват тук да завършат висшето си образование, което ги прави част от местния пазар на труда, който предоставя добри възможности за кариерно развитие.

Събитието се провежда за първи път в Пловдив и целта му е представяне на най-успешните практики за създаване и маркетинг на дигитални иновации.

7,509 total views, no views today