Начало Актуално „Диана Експрес“, Братя Аргирови, Мими Иванова и Нелина очакват пловдивчани с „Обич и песен“ на Летния театър през юли

„Диана Експрес“, Братя Аргирови, Мими Иванова и Нелина очакват пловдивчани с „Обич и песен“ на Летния театър през юли

poster-Plovdiv-Diana-ekspresКонцертното турне под мотото „Обич и песен“ 2024 продължава своя маршрут в разгара на лятото на сцените на всички големи градове на България, както и в някои по – малки, в които сърцатата публика очаква с нетърпение да чуе хубави български песни, поднесени с много обич към публиката.

Концертът „Обич и песен“ в Пловдив е на сцената на Летния театър на Бунарджика на 17 юли, сряда, с начален час 20:30 часа. В него ще вземат участие „Диана Експрес“, Братя Аргирови, Мими Иванова, фолклорната певица Нелина и възпитаниците на музикална школа „Арт Войс център“ – Пловдив с музикален педагог и ръководител Румяна Иванова.

Билети се продават в цялата мрежа на Ивентим, на касите пред Община Пловдив и ДК „Борис Христов“, онлайн в Ивентим и в Grabo.

„Обич и песен“ дава среща на различни стилове и жанрове, обединени от любовта към музиката. Мелъди рокът е представен в лицето на обичаната група „Диана Експрес“, които честват 50 години на сцена. Диско-хитове ще чуем от популярните пловдивски любимци Братя Аргирови, класическа естрада ще изпълни легендата Мими Иванова. Фолклор и образци от българската поп-музика ще чуем от жената-глас Нелина.

Деца до 7 години влизат безплатно, но без седящо място.

Телефон за информация и контакт с организатора
Културна организация „ГРАНДЕ АРТ“
0888 178 333

2,819 total views, no views today