Начало Актуално „Бон-Бон“ кани малки и големи на вълнуващо пътешествие из морския свят

„Бон-Бон“ кани малки и големи на вълнуващо пътешествие из морския свят

5Най-новият мюзикъл на Бон-Бон „Вълшебната корона“ гостува в Пловдив на 4 ноември

На 4 ноември от 18.30 часа, сцената на Дома на културата „Борис Христов“ ще се превърне в приказно морско царство с мюзикъла на Бон-Бон „Вълшебна корона“. Билети се продават на каса „МаскАрт“ в Дом на културата „Борис Христов“, в мрежата на Ивентим и Грабо.

Най-новият мюзикъл на Бон-Бон „Вълшебната корона“ е оригинален мега спектакъл, създаден от български автори, който се изпълнява само от деца. В продукцията участват близо 70 деца на възраст от 3 до 15 години. Герои в мюзикъла са морски цар и дъщеря му, симпатични разноцветни рибки, рачешка стража, медузи, морски дяволи, таласъми и злата вещица-октоподка Гундула фон Крейзи.

А каква е историята, която ни въвлича в цялото морско приключение?

Наивна до глупост и предана на рибата-кокетка Белисима, рибката Гупи се съгласява да открадне короната на морския цар. Но той не знае, че короната е вълшебна и ако попадне под влияние на злите сили, царството ще бъде нападнато от морски дяволи, таласъми и други морски изчадия. А огромен октопод, който се обживява от 8 малки артиста, е с пипала, които се разтягат до 3 метра.

Във „Вълшебната корона“ колоритният режисьор Бисерка Колевска, носител на множество международни награди, успява да погъделичка детското в душата на всеки зрител. Музиката и либретото са на тандема Стефан Димитров и Гергана Сотирова – автори на хитовия мюзикъл на Бон-Бон „Котешката банда“. Аранжиментите са на младите музиканти Цветан Маринов /група Фънкилишъс/ и Емилио Мархолев /група Сол Бемол/, микс и мастеринг – Павел Николов /Павел и Венци Венц’/, a богатите вокални аранжименти са на Яна Балева и Елизабет Нешева, записани в “LaTiDA” records. Основен акцент във „Вълшебната корона“ е брилянтната хореография на Милен Данков, а за преобразяването на децата – актьори в приказни герои отговаря художникът на костюмите Елена Цонкова.

Продуцент на „Вълшебната корона“ е Рози Караславова, която успешно изгради Бон-Бон като най-известната и уважавана детска група в страната, реализира първото участие на България в детската Евровизия в Ротердам, продуцира стотици произведения, концерти и телевизионни предавания, традиционно участва в най-големите благотворителни кампании.

Бон-Бон гледат уверено към бъдещето, защото хубавата музика никога няма да изчезне!

Деца до 3 годишна възраст влизат без билет и без право на място.

Вижте видео: https://fb.watch/nMwrTeM3tg/
3 4 1 (1) 2 (1)

4,469 total views, no views today