Начало Актуално Волейболният клуб „Марица“ подари екип на кмета Здравко Димитров

Волейболният клуб „Марица“ подари екип на кмета Здравко Димитров

marica 1 marica 2

07.12.2021

Волейболният клуб „Марица“ подари екип на тима на кмета Здравко Димитров преди втория мач на отбора в груповата фаза на Шампионската лига по волейбол за жени. Ден преди двубоя срещу турския Фенербахче Опет (Истанбул) мениджърът на жълто-сините Борис Халачев и волейболистките Силвана Чаушева и Добрина Христоскова се срещнаха с кмета.

„С този скромен жест искаме да благодарим на Община Пловдив и лично на Здравко Димитров за подкрепата през годините. Надяваме се успешното ни сътрудничество да продължи и в бъдеще. Официално отправяме покана към кмета да присъства на трибуните за срещата със силния тим на „Фенербахче“ и да ни подкрепи“, заяви мениджърът на „Марица“ Борис Халачев. Кметът, от своя страна, пожела успех на отбора и каза, че общината ще продължи активно да подпомага дейността на всички спортни клубове в града.

Предстоящата среща с турския отбор е изключително важна, тъй като в първия си мач пловдивските волейболистки загубиха с 0:3 гейма (21:25, 20:25, 16:25) при гостуването си на френския „Безие“.

 

1,993 total views, no views today