Начало Актуално Природонаучният музей обявява 9 дни с вход свободен за деца до 12 години срещу представяне на рисунка

Природонаучният музей обявява 9 дни с вход свободен за деца до 12 години срещу представяне на рисунка

Ерата на динозаврите

07.12.2021

Музеят приветства своите посетители в новооткритата зала “Динозаври” с творчески конкурс на тема “Ерата на динозаврите”

 

Регионалният природонаучен музей – Пловдив приветства своите посетители в новооткритата зала “Динозаври” с творчески конкурс на тема “Ерата на динозаврите”. В периода от 11 декември до 19 декември 2021 г. (включително), всички деца до 12-годишна възраст ще имат възможност да посетят експозицията на музея БЕЗПЛАТНО!

Единственото условие е да представят на касата на музея при пристигането си творческо произведение на тема “Ерата на динозаврите”!

Младите творци ще могат да отправят поглед към тази вълнуваща праисторическа ера, като развихрят своето въображение, без ограничения в стила, използваните материали и техника!

Предоставените творби ще бъдат изложени в зала “Динозаври”, а най-добрите сред тях ще бъдат отличени и ще получат награди! Задължително е към всяко произведение да бъдат приложени три имена, възраст, телефон и имейл за връзка с участника!

Напомняме, че в музея се допускат деца единствено с придружител! Според настоящите противоепидемични мерки, посетители над 18 години трябва да предоставят зелен сертификат, а през почивните дни (събота и неделя) в сградата на музея ще има мобилна лаборатория за бързи антигенни тестове на цена от 10 лева.

Регионалният природонаучен музей – Пловдив  очаква с нетърпение вашите произведения!

2,460 total views, no views today