Начало Пловдив днес Иван Тотев и Георги Стаменов гостуваха на празник в пенсионерския клуб в „Централен“

Иван Тотев и Георги Стаменов гостуваха на празник в пенсионерския клуб в „Централен“

praznik v pensionerskya klub v Zapaden (4)

„Грижите за възрастните хора са една голяма отговорност за всички нас. Радвам се, че можем да споделим този празник заедно с Вас, а Община Пловдив винаги ще помага на пенсионерските клубове. Това заяви кметът на Пловдив Иван Тотев по време на събиране на пенсионерския клуб в район „Централен“. Заедно с кмета на район „Централен“ Георги Стаменов поздравиха лично всеки един от членовете и им пожелаха здраве и светли празници.

Най-големият клуб на възрастните хора в града тази година отбеляза и 50 години от своето създаване, а преди най-светлите празници в годината събра своите членове.

„Ако организирате различни състезания за игра на табла или карти с удоволствие може да изиграем и партия шах, например“, допълни още кметът Иван Тотев.

Кметът на „Централен“ Георги Стаменов зарадва възрастните хора, като им подари телевизор. Инициативата е лично негова и беше посрещната с ръкопляскания. Той обяви, че предстои да бъде открит втори клуб в района.

„Голяма е необходимостта от още едно помещение, което се намира на бул. „Санкт Петербург“ № 1“, посочи Стаменов. Така през следващата година около Великденските празници още възрастни ще могат да се присъединят и да намерят още повече приятели и да се включат в различните инициативи, които се организират.

Хората от пенсионерския клуб бяха много доволни от приятната изненада и специално благодариха за това, че администрация винаги откликва и съдейства, когато е необходимо.

По стара българска традиция празникът продължи с къщно право хоро, в което се включиха Иван Тотев, Георги Стаменов и Тошо Пашов.

praznik v pensionerskya klub v Zapaden (10) praznik v pensionerskya klub v Zapaden (11) praznik v pensionerskya klub v Zapaden (8)

8,538 total views, no views today