Начало Събития Община Пловдив обявява началото на номинациите за третите „Годишни награди в туризма“

Община Пловдив обявява началото на номинациите за третите „Годишни награди в туризма“

наградата

От днес стартира състезанието за Третите годишни награди в туризма на Община Пловдив. Основната цел на събитието е да се отличат примери за добри практики и успешни партньорства в бранша. Ще бъдат откроени и поощрени всички участници в туристическия сектор, които полагат усилия за популяризирането на град Пловдив и утвърждаването му като разпознаваема и предпочитана туристическа дестинация.

По предварително одобрен статут от Консултативния съвет по въпросите на туризма към Община Пловдив ще бъдат отличени победители в девет категории:

· „Нов туристически продукт в Пловдив за 2018 г.“ ;

· „Туристическо събитие в Пловдив за 2018 г.“ ;

· „Най-добри резултати за хотелиерската индустрия в Пловдив за 2018 г. “ – места за настаняване категория 1 и 2 звезди;

· „Най-добри резултати за хотелиерската индустрия в Пловдив за 2018 г.“ – места за настаняване категория 3 звезди;

· „Най-добри резултати за хотелиерската индустрия в Пловдив за 2018 г.“ – места за настаняване категория 4 и 5 звезди;

· „Ресторант на 2018 г. в категория от 1 до 5 звезди” (в т.ч. и заведения за бързо хранене);

· „Питейно заведение на 2018 г.” (кафе-аперитив, винарна, бирария)

· „Кафе-сладкарница на 2018 г.” (кафе-сладкарница, сладкарница, сладоледен салон, кафене и др.)

· „Бар и нощно заведение на 2018 г.” ( коктейл-бар, дискотека, пиано-бар, нощен бар и др.)

Тази година кандидатурите за наградите ще се подават по електронна поща на адрес: [email protected] , съгласно предварително посочени изисквания за всяка една от изброените категории.

Експертна комисия, съставена от членове на Консултативния съвет по въпросите на туризма към Община Пловдив, ще обработи данните в изброените категории и според съответните критерии ще излъчи номинации. В последващо анкетно онлайн-гласуване пловдивчани ще могат да изберат победителите в категориите.

Срокът за подаване на документи за участие в надпреварата е до 31 март 2019 година. Подробна информация за провеждането на конкурса и начина на кандидатстване са описани на интернет страницата www.visitplovdiv.com., както и на фейсбук страницата visitplovdiv. Спечелилите участници ще бъдат обявени на тържествена церемония през месец юни 2019 г.

Община Пловдив призовава всички представители на туристическия бранш от Пловдив да участват активно в Годишните награди в областта на туризма 2018, тъй като това е добър начин да представят своя продукт и резултатите, които са постигнали през изминалата година.

5,021 total views, no views today