Начало Актуално Онлайн концерт на ансамбъл „Тракийска младост“ при СУ „Любен Каравелов“ – Пловдив 28 юли 2020, 15.00 часа

Онлайн концерт на ансамбъл „Тракийска младост“ при СУ „Любен Каравелов“ – Пловдив 28 юли 2020, 15.00 часа

Картина1

Концертът има за цел чрез българския фолклор, изпълнен от деца в тежки условия на пандемия и изолация да се повдигне духа на българина и да мотивира българските младежи да останат в България.

Ученици с профил „Музика“ да добият опит в извънредните условия на изолация и да подготвят нов репертоар чрез електронно обучение.

Ръководителят на представителния оркестър подготви инструменталистите, ръководителката на хора подготви певиците с онлайн репетиции. Така те създадоха репертоар за онлайн концерт в изпълнение на великолепни ансамблови, оркестрови, хорови и индивидуални изпълнения.

Изпълнението на всяко дете беше подготвено и заснето в домашни условия, а ансамбловите и групови изпълнения бяха технически обединени от специалист.

Главният учител по музика пред камерата на живо ще представи училището и ансамбъла, ще разясни целите на проекта, ще представи изпълнителите и ще открие онлайн концерта.

Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив по Компонент З „Гражданска активност“ от Наредбата за финансиране на културни събития, които се реализират онлайн.

Линка за концерта ще бъде публикуван на сайта на община Пловдив и на страницата на СУ „Любен Каравелов“ – Пловдив.

Гледайте и слушайте на вашите телефони, таблети и компютри, където и да се намирате по света!

3,082 total views, no views today