Начало Събития Традиционната изложба „Цветове“ на Дружество на пловдивските художници

Традиционната изложба „Цветове“ на Дружество на пловдивските художници

Пролет е!

Да оцветим живота си, да изтрием страховете си, да изпълним със зажадняло очакване изсивелите надежди за нещо различно, смислено и добро. Очакваме чудото на Божието възкресение, за да поеме бремето на греха и разкаянието ни.

Великден е!

С послание, любов, форма и цвят 73 пловдивските автори – членове на Дружество на пловдивските художници ще Ви потопят в магията на чудото ИЗКУСТВО в общата изложба „Цветове“, представяйки 110 творби (живопис, графика, скулптура, N – форми) и желанието да осветят пътя, и истината, и радостта…

Официалното откриване на традиционната изложба „Цветове“ на Дружество на пловдивските художници е на 06.04.2017г.,четвъртък, от 18:00ч. в залата на ул. „Гладстон“ 32.

Събитието се организира с подкрепата на Община Пловдив и е част от Календара на културните събития на община Пловдив за 2017 година.

Очакваме Ви!

Пресконференцията и предварителното заснемане на експонираната изложба ще се състоят на 06.04.2017г., четвъртък, (деня на откриването) от 11:00ч. в Дружество на пловдивските художници ул. „Гладстон“ 32.

7,913 total views, no views today