Начало Спорт “ТУРНИР ПЛОВДИВ” 2013 събира културисти в Панаира

“ТУРНИР ПЛОВДИВ” 2013 събира културисти в Панаира

Турнир по културизъм „Пловдив“ ще се състои под патронажа на кмета на града инж. Иван Тотев на 20.04.213 год. /събота/ в Палата № 6 на Международен панаир Пловдив. Спортното съревнование, което ще започне в 11:00 часа ще се проведе в два кръга. В първия тур способности и умения ще мерят жени в категориите – фитнес, културизъм и физик. Мъжете ще се състезават в категории до 175 см., до 180 см и над 180 см. Веднага след това представителите на силния пол ще демонстрират и културизъм ветерани над 40 год., след което ще бъдат наградени победителите и сложен край на първи кръг.

Програмата на турнира ще продължи от 16:00 часа с официално откриване от организаторите – инж. Ким Мерджанов, д-р Светомир Хубенов и председателят на БФКФ Патрик Ангелов. Очаква се приветствие да отправи и кметът на град Пловдив инж. Иван Тотев. Веднага след това стартират демонстрации на жени в категория бикини и бодифитнес. Мъжете ще се състезават в категории по културизъм до 70 кг, до 80 кг, до 90 кг., до 100 кг, над 100 кг и смесени двойки.

Участниците, класирани на 1-во място от категориите мъже културизъм ще участват в Пловдив Гранд При – за определяне на шампиона на шампионите при мъжете с награден фонд 3000 лв. Събитието се организира с финансовата подкрепа на Община Пловдив.

Повече информация за надпреварата може да намерите на http://www.turnirplovdiv.com/

7,617 total views, no views today