Начало Спорт ШРИ ЧИНМОЙ МАРАТОН ТИМ – БЪЛГАРИЯ

ШРИ ЧИНМОЙ МАРАТОН ТИМ – БЪЛГАРИЯ

http://bg.srichinmoyraces.org/
[email protected]

Маратон и полумаратон «Себенадмиваване» ще се проведат за десети път на Олимпийския гребен канал в Пловдив на 31 март (неделя) 2013 год. Традиционните за града под тепетата съревнования, които се организират от Шри Чинмой тим, с подкрепата на Община Пловдив, дирекция «Спорт и младежки дейности», ще стартират точно в 09:00 часа.

Състезания ще се проведат в две дистанции – маратон с дължина малко повече от 42 км. и полумаратон – 21 км. В тях могат да се включат мъже и жени в категориите – под 50 години, над 50 години и над 60 години. Задължително условие за участие в маратона е участниците да са навършили 18 год. Препоръчително е по-възрастните участници да предоставят бележка от личния си лекар, удостоверяваща, че са в добро здравно състояние.

Първите трима бегачи, класирали се в дадена дистанция и възрастова категория, ще бъдат наградени с купи и медали. Всеки участник ще получи диплома за пробяганото разстояние, а успешно завършилите маратона ще бъдат наградени с медал. Специалните награди ще бъдат изненада.

Записване за участие може да се направи на сайта на маратона: http://bg.srichinmoyraces.org/contact или в деня на надпреварата от 07:30 до 08:30 ч. Участниците в полумаратона трябва да се явят за записване най-късно в 08:15 ч., тъй като стартът е на 2 км разстояние от мястото за регистрация. По време на състезанието ще бъдат осигурени вода, освежителни напитки, подходяща храна и лек обяд след приключването на мероприятието.

10,085 total views, no views today