Начало Пловдив днес Община Пловдив търси „Най-добрият млад предприемач“ за 2017 година

Община Пловдив търси „Най-добрият млад предприемач“ за 2017 година

mlad_predpriemach_2017_1

За девета поредна година Община Пловдив стартира конкурса „Най-добър млад предприемач“, в който ще се разгледат най-интересните бизнес планове на млади хора от 18 до 33 години.

„Ако имате добра идея за развитие на собствен малък бизнес и имате желание да защитите представата си за бъдещ успех в Пловдив и региона, то конкурсът „Най-добър млад предприемач“ е Вашето място“, с тези думи заместник-кметът Георги Титюков се обърна към студентите от Европейско висше училище по икономика и мениджмънт.

7000 лева ще получи победителят, с 4000 лева ще се подпомогне бизнесът на втория класирал се, а двете трети места ще получат по 2000 лева. Изненади ще има за всички участници, както и няколко утешителни награди, съобщиха организаторите от общинската дирекция „Спорт и младежки дейности“.

„Имаме много успешни примери на млади амбициозни хора, които успяха през годините да развият още повече своята дейност“, заяви Георги Титюков и посочи Анастасия Чочева. През 2010 година тя печели втора награда, успява да разгърне дейността на своята школа по танци и днес работи с деца в 21 училища в Пловдив.

„Конкурсът предоставя много добри възможности и аз съм един от примерите, за които може да се каже, че съм спечелила от реализацията на моя бизнес план, който представих в конкурса“, обясни самата Анастасия Чочева.

Срокът за кандидатстване с бизнес плановете е 17.00 часа на 26 януари (петък) 2018 г. Желаещите трябва да ги подадат на хартиен носител в деловодството на Община Пловдив на площад „Стефан Стамболов“ №1, както и да предоставят свое кратко CV.

Компетентно 15-членно жури ще оцени предложенията и ще излъчи победителите, които ще станат ясни по време на церемония през пролетта на 2018-та година.

Допълнителна информация за условията  насоките за кандидатстване  може да видите в сайта на Община Пловдив, както и на телефони 032/276984, 276985.

6,972 total views, no views today