Начало Младежки дейности ПЛОВДИВ ОТБЕЛЯЗВА СВЕТОВНИЯ ДЕН НА ХОДЕНЕТО ПЕША

ПЛОВДИВ ОТБЕЛЯЗВА СВЕТОВНИЯ ДЕН НА ХОДЕНЕТО ПЕША

Заповядайте на 19.10.2013 г. от 11.00 часа да отбележим заедно Световния ден на ходенето пеша около Гребен канал – Пловдив. Мероприятието се организира от Община Пловдив и Българска асоциация „Спорт за всички”/ТАФИСА/. Това е денят, в който поне за малко трябва да забравим автомобилите и да се отдадем на насладата да се поразходим до любимото на всички пловдивчани място. Много медицински специалисти изтъкват, че ходенето пеша всъщност е здраве. Представяме Ви 5 причини, за да ходите пеша всеки ден:
Ходене пеша на работа от икономическа гледна точка – ще спестите както от гориво и градски транспорт, така и от такси за паркиране, ако има такива, а също и от ремонти заради ежедневната експлоатация и амортизация на автомобила си.
Ходене пеша на работа, за да пестите време – чувството да се движите, докато всички нервничат в задръстването на път към работа е безценно. Така че бързайте бавно към работното си място пеша.
Ходене пеша на работа с цел социализация – това е идеалният начин да прекарвате повече време със семейството и приятелите си. Може да ходите заедно пеша до училището или детската градина и после на работа, така че по пътя със сигурност няма да ви е скучно и няма да усетите как сте стигнали на работното си място.
Ходенето пеша на работа с цел усамотяване – преди да се сблъскате с какафонията на работното място, както и след края на работния ден, ходенето пеша е перфектното време да останете насаме с мислите си, да се отървете от стреса и натрупаното напрежение и да пристигнете положително заредени в офиса или вечер у дома.
Очакваме Ви да се разходим заедно – Гребна база – 19.10.2013 г. 11.00ч.!

7,525 total views, no views today