Начало Младежки дейности Шампионска лига на Пловдив 2013 излъчи най-добрият футболен отбор

Шампионска лига на Пловдив 2013 излъчи най-добрият футболен отбор

Отборът на Южен Полъх спечели първото издание на Шампионска Лига Пловдив по мини футбол. На финала „червено-черните“ победиха с 2:0 отборът на Fighters. Двубоят се игра на 28.05.2013 год. (вторник) на терена на „Булспорт365″ в кв. „Кършияка“, на който присъстваха близо 200 зрители.
Отборите на първо, второ и трето място (Южен Полъх, Fighters, Бет365 и Сънрайс) получиха медали, а шампионите получиха и голяма купа. Връчването на трофея бе съпроводено от солидна заря и химна на Шампионска Лига.
След края на двубоя организаторите на турнира раздодоха още индивидуални и отборни награди. Бяха отличени най-добрият вратар на турнира – Никола Ангелов (Младежка-1), най-добрият полеви играч – Георги Кирев (Канари-Мараша) и голмайстор на турнира – Виделен Сердарски (Южен Полъх)
Отборните награди бяха за феърплей – Карамба, най-добра защита – Бет365 и най-добро нападение – Южен Полъх.
Всички съдии получиха специални статуетки за честно и справедливо съдийство по време на турнира. Шампионска лига на Пловдив 2013 по мини футбол се реализира с финансовата подкрепа на Община Пловдив, дирекция „Спорт и младежки дейности“.

7,353 total views, no views today